Home Nieuws Brands blikt terug op merkwaardig handelen Marc Overmars

Brands blikt terug op merkwaardig handelen Marc Overmars

85
0

In het interview met VI haalt Marcel Brands ook de kwestie met Ajax en Marc Overmars aan. De twee hebben vorig jaar direct na het akkefietje rond Luuk de Jong en Bart Ramselaar – die Ajax achter de rug van PSV om zou hebben benaderd – weliswaar vrede gesloten maar Brands benoemd de merkwaardige kwestie nogmaals in gesprek met VI.

Het uitgesproken geschil met Overmars was voor Brands geen reden het niet nogmaals te benoemen. Brands zei in een interview dat Ajax achter de rug van PSV om spelers aan het benaderen was. Overmars ontkende dat vervolgens naar buiten toe. “Ik heb gewoon eerlijk gezegd wat er aan de hand was en dat heb ik vervolgens netjes met hem uitgepraat.”

Dat Overmars naar buiten toe ontkende De Jong en Ramselaar te hebben gebeld, neemt Brands ter kennisgeving aan. “Tegenover mij heeft hij niet ontkend. Marc vond alleen dat ik het niet in de media had moeten brengen. Dat was niet bewust. Over deals kan ik niet altijd alles zeggen, omdat ik geen slapende honden wil wakker maken, maar verder geef ik gewoon antwoord op vragen en werk ik transparant.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in