Home Nieuws Realistische Locadia: ‘Ik ben geen garantie voor doelpunten’

Realistische Locadia: ‘Ik ben geen garantie voor doelpunten’

27
0

Locadia realiseert zich langzaam maar zeker dat zijn rentree te laat komt om PSV aan het kampioenschap te helpen, zo laat hij weten in gesprek met ELF Voetbal.

Na zijn blessure wist PSV steeds minder vaak het doel te vinden en te scoren. Locadia blijft bescheiden. “Ik weet dat ik kan scoren en assists kan geven. En ik had ook wel het gevoel dat ik het team daarmee had kunnen helpen in de wedstrijden dat het minder liep. Soms zat ik me ook te verbijten. Maar van de andere kant: als ik speel, heeft PSV ook geen garantie voor doelpunten.”

Locadia reageert ook op de suggestie van ploeggenoten Hector Moreno en Luuk de Jong, die vonden dat PSV een sterkere selectie heeft dan in het voorbije kampioensjaar. “Wel raar dat we dit seizoen dan waarschijnlijk geen kampioen worden, toch? Maar het klopt dat individuele kwaliteit niet altijd doorslaggevend is. Een paar jaar geleden speelde ik met Dries Mertens en Mark van Bommel. Mertens ging destijds vaker voor eigen succes. Aan de ene kant is dat logisch, maar als team brengt dat je niet verder.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in