Home Nieuws PSV selectie fit naar Rotterdam; Cocu verwacht gunstige resultaten in Amsterdam

PSV selectie fit naar Rotterdam; Cocu verwacht gunstige resultaten in Amsterdam

44
0
Phillip Cocu heeft een fitte selectie tot zijn beschikking voor de uitwedstrijd van PSV tegen Sparta Rotterdam. Ondertussen rekent Cocu op gunstige resultaten in Amsterdam.

Andres Guardado kwam door een hamstringblessure niet in actie bij de Mexicaanse ploeg, maar hervatte deze week in Eindhoven weer de groepstraining. Hector Moreno en Santiago Arias  keerden pas in de loop van de week terug van de nationale ploeg, maar zijn in staat om te spelen tegen Sparta.

“Het ideale scenario is dat wij zelf winnen. Als Ajax wint kan er misschien toch nog iets ontstaan. Als Feyenoord wint, dan kunnen wij de tweede plaats innemen”, zegt Cocu. In oktober werd PSV in de KNVB-beker nog uitgeschakeld door Sparta (3-1). Cocu denkt dat zijn team gegroeid is ten opzichte van toen. “Ik vind dat wij sterker zijn geworden, we scoren meer. We zijn met een goede serie bezig.” PSV verloor na de winterstop alleen van Feyenoord (2-1) en won zijn andere negen duels. Het duel tussen Sparta Rotterdam en PSV begint zaterdag om 19.45 uur.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in