Home Nieuws Voormalig voorzitter ‘3e club van Nederland’ laakt uitspraken Brands

Voormalig voorzitter ‘3e club van Nederland’ laakt uitspraken Brands

39
0

Joop Munsterman kreeg deze week kritiek te verwerken vanuit Eindhoven. Munsterman was verrast en kon zich zoals gewoonlijk niet vinden in de kritieken van buitenaf. Of Marcel Brands altijd de waarheid spreekt blijft gissen maar feit is wel dat TD van PSV als alom uiterst integer bekend staat.

De rechterhand van Munsterman, Aldo van der Laan, legde deze week na de uitspraak van Brands het contact met de ex voorzitter van Twente, weet VI te melden. De twee heren waren weer eens hoogst verbaasd over de aantijgingen van buitenaf en in dit geval van Brands. ‘Ik heb Marcel Brands nog nooit gesproken over een speler. Als daar al contacten over waren, gingen die via Aldo. In al die jaren heb ik hem nauwelijks gesproken, hij was altijd heel afstandelijk. We zullen best eens voor dezelfde speler zijn gegaan, maar het is mij volslagen onduidelijk wanneer ik dan niet eerlijk zou zijn geweest. Dit verbaast me enorm, ik vraag me af waar het vandaan komt.’

Nadat PSV in 2011 Fred Rutten contracteerde als trainer was Munsterman gepikeerd dat de Gelderlander Rutten niet voor FC Twente wilde gaan. In die periode dachten Munsterman maar ook Jan van halst dat Twente PSV wel even kon verdringen als topclub in Nederland. ‘FC Twente wordt de derde topclub van Nederland en gaat PSV voorbij’, riepen de twee in koor. Munsterman creëerde met zijn op drijfzand gebouwde club enige aversie tegen PSV en hield de contacten vaak af. De voormalig leidsman is daarna hard gevallen met de regionale club FC Twente en wordt nog altijd geassocieerd met leugens en bedrog.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in