Home Nieuws ‘Ik voel me verantwoordelijk voor het mislukte seizoen’

‘Ik voel me verantwoordelijk voor het mislukte seizoen’

82
0
Marcel Brands zegt dat hij zichzelf het meest verantwoordelijk voelt voor het mislukte seizoen van PSV, al denkt hij dat de selectie wel sterk genoeg was om kampioen te worden.

“Er stond dit jaar volgens ons en de buitenwacht een kampioenswaardige selectie en we hebben voorwaarden geschapen om kampioen te worden”, zegt Brands dinsdag in De Telegraaf.

“Wij kunnen geen tien, twaalf miljoen euro in spelers investeren, zoals Ajax. Dat is ondenkbaar bij PSV. Uiteindelijk gaat het dan om details of je kampioen wordt. Dat wil niet zeggen dat ik de verantwoordelijkheid afschuif op de coach. Ik heb tegen Phillip Cocu gezegd dat ik me het meest verantwoordelijk voel voor het mislopen van de titel.” Brands is van mening dat PSV dit seizoen vooral te vaak heeft gelijkgespeeld. “Tien gelijke spelen is PSV-onwaardig. Het aantal tegengoals is wel kampioenswaardig. Het aantal nederlagen was dat ook, slechts twee en dat was er zonder doellijntechnologie maar één geweest. Die zege is nu overigens bepalend in de titelrace. Zonder doellijntechnologie was Ajax nu koploper geweest. Die techniek in één stadion moet komend seizoen niet meer kunnen, vind ik.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in