Home Nieuws Brands spaart opnieuw Cocu: ‘Ik merkte te weinig honger’

Brands spaart opnieuw Cocu: ‘Ik merkte te weinig honger’

35
0

Marcel Brands heeft maandagavond opnieuw enkele opvallende kritische noten gekraakt. Brands is zeer kritisch op de instelling van de spelers maar spaart opnieuw Cocu. De trainer is immers verantwoordelijk voor de instelling en hoe spelers een wedstrijd ingaan maar de directie van de club wijst toch steeds naar de spelersgroep. 

Kan geen enkele speler Marcel Brands bekoren? Toch wel..Brands is slechts tevreden over de prestaties van Bart Ramselaar, die hij wegens de sterke concurrentie weinig wedstrijden kon beloven, maar zag hoe de van FC Utrecht overgekomen speler zich ontpopte tot basisspeler.

“Hij is een van de weinige spelers waarvan ik zeg: die kan terugkijken op een goed seizoen”, zegt een openhartige Brands bij PSV TV. “Toen hij hier kwam zei ik tegen hem: je moet tevreden zijn met minder wedstrijden dan bij Utrecht. Er is heel veel concurrentie, maar je gaat wel veel leren.” Brands haakte verder in op het teleurstellende seizoen van PSV, dat zonder een prijs te pakken derde geworden is. “Ik merkte te weinig honger. Een 1-0 voorsprong werd geconsolideerd in plaats van uitgebouwd. We hadden in de winterstop kritischer en harder naar elkaar moeten zijn. Zo van: zo gaan we het niet redden.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in