Home Nieuws Brands ontkent geruchten over vertrek Luuk de Jong

Brands ontkent geruchten over vertrek Luuk de Jong

119
0

Marcel Brands ontkent dat er iets speelt rond Luuk de Jong. Maar de TD van PSV zegt nu eenmaal niet altijd de waarheid is afgelopen jaren gebleken en daar valt uiteraard wat voor te zeggen.

Brands heeft tegenover het Eindhovens Dagblad geruchten tegengesproken dat Luuk de Jong bezig is met een transfer. De geruchten ontstonden nadat duidelijk werd dat Davy Propper en Luuk de Jong niet met PSV waren afgereisd naar Duitsland. De spits werd opnieuw in verband gebracht met interesse van Hannover 96. Volgens de technisch manager is hij echter vanwege lichte klachten in Eindhoven achter gebleven. De bevestiging hiervan liet deze keer ongebruikelijk lang op zich wachten waardoor de Hannover geruchten weer de ronde deden. De Duitsers zijn ondertussen wel degelijk op zoek naar een spits nu de eerste optie uit beeld lijkt.

De fans laten er in ieder geval geen misverstanden over bestaan; Luuk de Jong mag vrijwel van een ieder vertrekken. Wordt vervolgd; voorlopig lijkt het doorselecteren wel degelijk beginnen met het aanstaande vertrek van Davy Pröpper. Arias en Jeroen Zoet volgen mogelijk nog deze transferwindow.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in