Home Nieuws PSV directie: Focussen op de volgende wedstrijd

PSV directie: Focussen op de volgende wedstrijd

26
0

De PSV directie bestaande uit Gerbrands en Brands wenst vanaf nu vooral vooruit te kijken. In gesprek met PSV TV gaat de algemeen directeur in op de malaise bij de club en meldt tevens dat PSV niet meteen spelers dient te verkopen om de begroting te dichten.

“Als de hoofdprijs wordt geboden, gaan we in onderhandeling, zo zit het”, aldus Gerbrands. “Wij nemen het bereiken van de groepsfase op in de begroting. Dat gaat om een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro. Dat komen we op dit moment te kort, maar een boekjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. We hebben een jaar lang de tijd om te kijken hoe we het gat wegwerken.”

Nadat PSV afgelopen donderdag werd uitgeschakeld, ging Gerbrands samen met staf, directie en Raad van Commisarissen in gesprek om te analyseren wat er mis is gegaan. De directie wil vooruit kijken: “Op een gegeven moment moet je een streep onder de analyse zetten en je focussen op de volgende wedstrijd. Mensen zijn bezorgd, dat is begrijpelijk. Ik kan iedereen verzekeren dat wij er alles aan doen om het weer op de rit te krijgen.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in