Home Nieuws Van de Kerkhof kritisch; ‘Niet het niveau wat we gewend zijn’

Van de Kerkhof kritisch; ‘Niet het niveau wat we gewend zijn’

41
0

Willy van de Kerkhof is ondanks de drie punten bepaald niet te spreken over de prestatie van PSV. Van de Kerkhof vindt dat het roer om moet.

“Je moet gewoon 45 minuten proberen het publiek te vermaken en zeker als je een tegenstander als Roda hebt, die echt heel matig speelde. Dan moet je zo’n club met 6-0 oprollen. Dit is eigenlijk iets dat niet bij een club als PSV past”, zegt Van de Kerkhof bij Omroep Brabant.

“Vanaf het begin af aan zat hij helemaal niet in de wedstrijd. Hij maakte dan wel een goede goal maar voor de rest heb ik hem eigenlijk niet gezien”, aldus Van de Kerkhof. “Hij struikelde over zijn eigen benen en had de bal niet onder controle. Locadia was gisteren niet thuis.”

PSV moet in de slotdagen van de transferperiode zakendoen, vindt Van de Kerkhof. “Je moet je een heel seizoen concentreren op de competitie en de KNVB Beker, dan heb je een behoorlijk team nodig. En daar ontbreken nog een of twee spelers. Bovendien zie je ook dat ze bij PSV een spits-probleem hebben. Ze krijgen veel kansen en scoren maar weinig. Het is niet het niveau wat we gewend zijn. Er zal wat veranderd moeten worden.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in