Home Nieuws Gaston Pereiro opnieuw in beeld in Italie en Spanje

Gaston Pereiro opnieuw in beeld in Italie en Spanje

44
0

Gáston Pereiro is op de nummer 10 positie licht opgebloeid zou je kunnen constateren. Toch komt Pereiro nog steeds niet geheel uit de verf en dat mogen zowel speler als club zich aanrekenen. Het doet niets af aan de aanhoudende interesse in de technicus die nog steeds dat flegmatieke over zich heeft.

Pereiro werd vaak door Cocu vaak gebruikt als rechtsvoor en het was toch duidelijk dat dat niet zijn natuurlijke positie was. Dit seizoen staat de Uruguayaan vaak op nummer tien en doet hij het al een heel stuk beter. Er is veel interesse voor de multifunctionele voetballer, ondanks het feit dat zijn kwaliteiten tot op heden niet geheel tot uiting komen. De naam van Pereiro duikt ook na het sluiten van de markt vooral in de Serie A op maar de Italiaanse media maken ook melding van serieuze interesse van Atlético Madrid en Sevilla.

AC Milan, Juventus en Internazionale zouden vooralsnog echter wat concretere belangstelling hebben en naar verluidt heeft PSV al een minimale transferprijs gecommuniceerd. PSV zou een som van 15 miljoen euro in gedachten hebben, weten de sportkaternen in Italie en Spanje.
In de afgelopen transferwindow ging PSV naar verluidt akkoord met een aanbieding voor de Uruguayaan uit Rusland van meer dan 20 miljoen euro. De middenvelder zelf besloot echter niet naar de Russische competitie te willen vertrekken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in