Home Nieuws ‘Ik hoefde niet weg bij PSV’

‘Ik hoefde niet weg bij PSV’

29
0

Davy Propper werd een nieuwe rol toebedeeld bij PSV maar leek al snel de verwachtingen niet te kunnen waarmaken. Propper was zomaar ineens reserve in het elftal van Cocu. De middenvelder is niet het type middenvelder met veel power en kracht maar houdt zich toch staande in de veelgeprezen Premier League.

Propper miste nog geen minuut van de zeven duels van zijn nieuwe club Brighton & Hove Albion in de Premier League. “Ik hoefde niet weg bij PSV”, stelt de geboren Arnhemmer. “Maar ik was wel verrast dat ik in de eerste Europese wedstrijd tegen Osijek niet mocht starten. De trainer wilde meer gaan rouleren, maar daar is hij nu alweer van afgestapt.”

“Ik speel hier wel alles. Het is erg fysiek allemaal en je ziet weinig spelers van negentien jaar. Maar het gaat best goed”, zegt hij over zijn ploeg die net als het Everton van trainer Ronald Koeman voorlopig zeven punten heeft verzameld. “k denk dat dit een goede stap voor mij is geweest.” Een WK volgend jaar in Rusland zou ook goed voor de ontwikkeling van Pröpper zijn. “Maar als we twee keer winnen met redelijke cijfers, dan is er nog alles mogelijk”, besluit Pröpper.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in