Home Nieuws ‘Ik hou me niet bezig met wat er in Amsterdam gebeurd’

‘Ik hou me niet bezig met wat er in Amsterdam gebeurd’

33
0

Sommige media vinden het belangrijk om navraag te doen over situaties bij andere clubs, zoals Voetbal International. Aanvoerder Marco van Ginkel wordt gevraagd wat hij van de situatie in Amsterdam vindt. 

Van Ginkel geeft het voorspelbare antwoord. Hij heeft daar het een en ander van meegekregen maar het interesseert uiteraard niemand in Eindhoven of Rotterdam. In gesprek met Voetbal International vertelt hij dat de beslommeringen in Amsterdam misschien wel een voordeel voor PSV kunnen opleveren.
“Ik volg en lees het wel, ik ben natuurlijk niet gek. Maar ik hou me er verder niet mee bezig. Misschien is het voor ons goed, als het daar wat onrustiger is en ze hebben meteen na de winterstop een paar belangrijke wedstrijden. Maar wij richten ons op PSV. We gaan het wel zien.”

Spits Maximiliano Romero heeft inmiddels zijn entree gemaakt en van Ginkel ontfermt zich over de jongeling. “Sommigen zijn er pas net bij en voor het eerst mee met ons. Af en toe maak ik een praatje met ze om toch op de hoogte te blijven van hoe zij dingen ervaren. Daarmee probeer ik ze te helpen. Romero is denk ik goed opgevangen, met name door de Spaanstalige jongens, dat is toch wat makkelijker voor hem. Hij krijgt de tijd om rustig te acclimatiseren.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in