Home Nieuws René van de Kerkhof haalt hard uit naar Gert-Jan Verbeek

René van de Kerkhof haalt hard uit naar Gert-Jan Verbeek

60
0

René van de Kerkhof heeft hard teruggeslagen naar Gertjan Verbeek, die het spel van PSV ‘schijtbakkenvoetbal’ noemde. De uitspraken van Verbeek waren zeer ongepast vindt het PSV icoon.

“Dat kan die Verbeek wel zeggen, maar hij moet eerst naar zijn team kijken. Hij heeft zelf een schijtbakkenelftal”, slaat Van de Kerkhof kort maar krachtig terug in gesprek met Omroep Brabant. “Zeven punten voorsprong is heel mooi, maar los van de eerste helft was het van onze kant matig”, zegt Van de Kerkhof.

“Vóór rust was het dus een stuk beter, alleen hadden wij toen al vaker kunnen en moeten scoren. Met name Luuk de Jong mag zich dit aanrekenen. Hij heeft twee grote kansen gekregen en niet benut. Gelukkig hebben we uiteindelijk een zakelijke overwinning geboekt.”

Van de Kerkhof benadrukt hoe belangrijk het is dat PSV deze transferperiode nog een linksback aantrekt. “Dat is essentieel. Je ziet aan Joshua Brenet dat hij op die plek niet happy is. Op het middenveld en rechtsachter is hij een goede kracht, maar op de huidige positie blijven er regelmatig foutjes insluipen. Mocht het niet lukken de groep te versterken, dan gaan we gewoon verder. Never change a winning team, zo is het ook.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in