Home Nieuws Cocu kijkt uit naar steun fans in eigen stadion

Cocu kijkt uit naar steun fans in eigen stadion

21
0

Phillip Cocu verwacht dat zijn ploeg over de teleurstelling heen is en is blij dat zijn team weer kan spelen in eigen stadion. Na 3 uitwedstrijden is zijn elftal toe aan het spelen voor de eigen fans.

“Het is heerlijk om weer in een vol Philips Stadion te spelen”, zegt Cocu in zijn voorbeschouwing. “Het was een pittig begin. Zeker de spelers kijken enorm uit naar de eerste thuiswedstrijd van dit jaar. De manier waarop wij thuis spelen is aanvallend. Daar komt geen verandering in. Enkel winst telt.”

Cocu hoopt dat de 2-0 nederlaag bij Feyenoord in de beker geen gevolgen heeft voor de mentale staat van zijn ploeg. “Ik verwacht dat de groep zich over de teleurstelling heen kan zetten. De uitschakeling is een tik, want de honger naar een prijs is heel groot. Aan de andere kant kun je die teleurstelling heel makkelijk omzetten richting de competitie. We staan bovenaan, hebben een voorsprong en willen het seizoen eindigen met een prijs.” Cocu beschikt over een fitte selectie. Alleen aanwinst Maximiliano Romero is er niet bij.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in