Home Nieuws Louter lof voor PSV bij Studio Voetbal; ‘Ik schrok er een beetje...

Louter lof voor PSV bij Studio Voetbal; ‘Ik schrok er een beetje van’

134
0

PSV heeft dit weekend grote indruk gemaakt met de afgetekende winst in de Kuip. Menig analist is onder de indruk van de teamprestatie van het elftal van Philip Cocu.

Het collectief druk zetten, het pressing spelen, de drang naar voren en de constante dreiging van aanval en middenveld op vreemde bodem, was voer voor analisten, die onomwonden vast stellen dat PSV een stevig visitekaartje heeft afgegeven wat de strijd om de titel aangaat.

Daarbij maakten Arias en Ramselaar veel indruk, zagen de diverse analisten. PSV heeft de topper tegen Feyenoord dan ook volkomen verdiend gewonnen, vinden de tafelgasten van Studio Voetbal. Volgens de analisten speelden PSV eindelijk met de flair die bij een Eredivisie-koploper hoort.

“PSV was goed. En ik denk dat het ook op een mooi moment komt dat PSV nu echt eens zijn tanden heeft laten zien”, aldus Pierre van Hooijdonk. De oud-spits vindt, net als Ronald de Boer, dat PSV zichzelf eindelijk als titelkandidaat heeft gepresenteerd. “We hebben ze vaak bekritiseerd vanwege het spel. Maar zoals het vandaag speelde… Petje af! Vanaf de eerste seconde agressief erop. Feyenoord was slecht, maar dat kan ook aan PSV hebben gelegen.”

Tafelgenoot Regi Blinker sluit zich aan bij de woorden van van Hooijdonk. “Het was een heel ander PSV dan we gewend zijn. Ik schrok er zelf ook een beetje van”, vertelt de voormalig buitenspeler vol lof over het agressieve spel van de mannen van Philip Cocu. “Het verbaasde me dat ze ineens zo ver vooruit verdedigden en druk zetten. Maar ik vond het wel mooi om te zien dat ze de wedstrijd als een kampioen uit hebben gespeeld.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in