Home Nieuws ‘We mogen wel wat meer respect hebben voor PSV’

‘We mogen wel wat meer respect hebben voor PSV’

46
0

Het heeft er alle schijn van dat de kritiek op PSV wat lijkt te verstommen. Eén zwaluw maakt nog geen zomer maar de uitbeurt in de Kuip heeft PSV veel positieve kritieken gebracht.

Het sportforum van NOS langs de Lijn stelde maandagavond dat PSV wat meer respect verdient.  “Het wil gewoon niet spannend worden in de eredivisie.” Daar is iedereen in het Sportforum van Langs de Lijn en Omstreken het wel over eens. Maar waar Hans Klippus en Bart Vlietstra het wijten aan het niveau bij Feyenoord en Ajax ligt het volgens Iwan van Duren vooral aan de kwaliteit van PSV. “De ploeg uit Eindhoven verdient ontzettend veel respect”, vertelt Van Duren.

“Ik word wel eens chagrijnig over de manier waarop PSV wordt benaderd. PSV is de enige van de topdrie die naar behoren presteert. Als je kijkt naar de begrotingen van Ajax, Feyenoord en PSV moeten deze drie straatlengtes voor staan op de rest, nu is het alleen PSV die er bovenuit steekt. Topsportmentaliteit is een woord waarbij ik normaal gesproken de tv uitzet, maar het is wel van toepassing op de huidige selectie van PSV”, gaat Van Duren verder.

“Het gaat in de media vaak eerst over Ajax, dan over Feyenoord en wat er overblijft is voor PSV. Het is een geweldige prestatie waar Ajax en Feyenoord een voorbeeld aan kunnen nemen.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in