Home Nieuws Concrete interesse voor Jeroen Zoet maar doelman wil weer eerste keeper bij...

Concrete interesse voor Jeroen Zoet maar doelman wil weer eerste keeper bij PSV worden

327
0

Jeroen Zoet heeft vooralsnog geen trek naar een andere club te vertrekken. Zoet staat in de belangstelling van andere clubs.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag. PSV zit voorlopig dus nog opgescheept met de doelman die er totaal niets van gebakken heeft in kalenderjaar 2019. Het is niet bekend welke clubs interesse hebben in de doelman maar gezien de zwakke prestaties van Zoet kunnen dit geen hoog aangeschreven clubs zijn.

PSV zit dus voorlopig nog met Jeroen Zoet opgescheept, al moet gezegd worden dat de doelman zich uiterst professioneel weet te profileren na zijn degradatie naar tweede doelman. Menig PSV zal tijdens de feestdagen de revue nog wel eens laten passeren wat het keeperswerk van Zoet aangaat. Dan valt zeker voorzichtig te concluderen dat kalenderjaar 2019 er voor PSV heel anders had uitgezien zonder het gestuntel en uiterst zwakke keeperswerk van de voorheen goed keepende Zoet.

Zoet werd in november gedegradeerd tot tweede doelman door Mark van Bommel. Mogelijk gloort er toch weer licht aan het einde van de tunnel voor Zoet want de geruchten dat Faber na de winterstop weer voor Zoet gaat kiezen worden sterker en sterker. Zoet gaat dus gewoon mee met PSV mee naar Qatar en is tijdens het trainingskamp van plan de concurrentiestrijd aan te gaan met Lars Unnerstall. Het is maar net hoe je het begrip topsportbedrijven beredeneert want de prestaties van Jeroen Zoet in 2019 hebben niets met het bedrijven van topsport te maken.

Volgens het Eindhovens Dagblad is ‘de voorbije periode’ belangstelling getoond voor Zoet, maar kiest de Oranje-international er voorlopig voor om ‘de sportieve strijd aan te gaan’ met Unnerstall. Hij kan zich op het trainingskamp van PSV in Qatar laten zien aan Faber. Waarschijnlijk krijgt Zoet, net als Unnerstall en derde doelman Robbin Ruiter, de kans om zich te laten zien in de twee vriendschappelijke duels.

 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in