Home Nieuws Engelse clubs informeren naar voorwaarden voor transfer Noni Madueke

Engelse clubs informeren naar voorwaarden voor transfer Noni Madueke

5197
2

Noni Madueke zal normaal gesproken dit seizoen bij PSV blijven maar is sluimerende interesse vanuit Engeland.

De aanvaller ligt behoorlijk goed in de markt in met name de Premier League. In thuisland Engeland volgen de berichtgevingen rond Madueke elkaar momenteel snel op.

Verschillende clubs uit de Premier League informeren bij PSV naar de voorwaarden voor een transfer van het jonge aanvaller. Dat meldt het boulevardblad The Sun. Verschillende geïnteresseerde clubs zouden echter al zijn afgehaakt, omdat John de Jong namens PSV een enorm hoge vraagprijs in gedachten heeft voor de jonge Engelsman.

PSV wenst Madueke simpelweg niet te verkopen maar weet dat het transfermechanisme vanuit met name de Premier League als vanzelf haar werk kan doen zodra er daadwerkelijk hoge bedragen worden geboden. De Jong en Schmidt hebben dit seizoen grote plannen met Madueke, die afgelopen seizoen door wist te breken in het Philips Stadion.

Onder meer Leicester City, Crystal Palace, Leeds United en Aston Villa zouden al geïnformeerd hebben bij PSV. Volgens The Sun zou PSV een prijskaartje van 23 miljoen euro hebben genoemd als minimale prijs voor Madueke.

Eerder werd Borussia Dortmund genoemd, temeer omdat de Duitse club Madueke deze zomer uitgenodigde voor een rondleiding op het trainingscomplex in Dortmund.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in