Home Nieuws Engelse media: Manchester United onderneemt pogingen om Dumfries van Inter over te...

Engelse media: Manchester United onderneemt pogingen om Dumfries van Inter over te nemen

1447
0

Erik ten Hag is een fan van Denzel Dumfries. De trainer van Manchester United liet zich in het verleden al vaker lovend uit over de kwaliteiten van de verdediger annex aanvaller.

Engelse media melden dat Denzel Dumfries op de radar in Manchester staat. Dat heeft onder meer van doen met zijn fantastisch seizoen bij Internazionale. Ook in Italië gonst het van de geruchten rond Dumfries, die er goed op staat in de Serie A. Dumfries maakt ook in Italië indruk met zijn rushes langs de lijn. Doelpunten en assists zijn inmiddels gemeengoed geworden voor de multifunctionele verdediger.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports heeft Manchester United inmiddels al enkele pogingen gedaan Dumfries te contracteren. De huidige rechtsback Aaron Wan-Bissaka is niet goed genoeg en hij heeft amper concurrentie, schrijft Sky Sports. Italiaanse media claimden eerder al eens te weten dat Ten Hag gecharmeerd zou zijn van Dumfries. Zijn marktwaarde wordt geschat op 40 miljoen euro, maar vanwege een langdurig contract zou Inter wel eens meer kunnen verlangen, denkt Sky Sports.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in