Home Nieuws Van Nistelrooij pareert vraag over overgewicht Saibari, trainer neemt twijfels Hans Kraaij...

Van Nistelrooij pareert vraag over overgewicht Saibari, trainer neemt twijfels Hans Kraaij weg

1733
2

Ismael Saibari was in bekerduel tegen FC Emmen invaller in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

De aanvaller, multifunctioneel genaamd, had een redelijke bijdrage en speelde niet onverdienstelijk. Een totaal mislukte aanname zorgde voor wat onvrede vanaf de tribunes, nadat de bal over de lijn vloog maar verder is het acceptabel wat de jongeling aan het elftal van Ruud van Nistelrooij toevoegt en kan toevoegen.

Toch had Hans Kraaij na afloop enkele vragen voor Ruud van Nistelrooij over Saibari. Het ging over de fitheid van de aanvaller. Kraaij verdenkt Saibari van overgewicht.  De van Jong PSV overgekomen aanvaller kwam in de tweede helft van de bekerwedstrijd tegen FC Emmen als invaller binnen de lijnen bij PSV en leek volgens ESPN-verslaggever Kraaij te zwaar te zijn.

De opmerking en vraag verraste Ruud van Nistelrooij. ‘Hij is top afgetraind, hoor. Honderd procent. Hij is gewoon stevig gebouwd, maar heeft een vetpercentage van acht procent. Ik ben daar heel scherp op: jongens die niet afgetraind zijn, die doen niet eens mee. Saibari is echt afgetraind, neem dat maar van mij aan’, aldus een verbouwereerde trainer na de vragen over de fitheid van invaller Saibari.

 


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in