Home Nieuws PSV fan reageert woedend op NOS artikel over reden vertrek Ihattaren bij...

PSV fan reageert woedend op NOS artikel over reden vertrek Ihattaren bij PSV: ‘Na problemen met Schmidt’

17734
1

Mo Ihattaren is allang geen PSV’er meer en zal dat vermoedelijk ook nooit meer gaan worden. Sterker nog, zijn carriere mag op dit moment geen professionele carriere worden genoemd.

De middenvelder traint niet, speelt geen wedstrijden en is niet fit maar maakt onder PSV fans nog geregeld de tongen los. Zo ook deze week, na zijn tweede arrestatie in korte tijd. Het was even rustig rondom Ihattaren maar deze week zat de middenvelder toch weer kort in een cel. En dus berichtte tal van media over het meest recente incident.

De manier waarop de NOS verslag deed van deze recente gebeurtenis in Amsterdam en Vleuten, waar huiszoeking plaatsvond, kon een boze PSV fan in ieder geval niet bekoren. In het NOS artikel werd namelijk ook verwezen naar Roger Schmidt.

Volgens de NOS vertrok Ihattaren bij PSV namelijk omwille van problemen met Roger Schmidt. ‘Na problemen met trainer Roger Schmidt vertrok Ihattaren naar het Italiaanse Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdori, schrijft de NOS. Het steekt PSV fan en Twitteraar SangaréTHeGOAT dat de NOS naar Roger Schmidt wijst als mogelijke oorzaak dan wel reden achter het vertrek van Ihattaren bij PSV.

Mo Ihattaren is voor wat het waard is, in ieder geval weer op vrije voeten en PSV en de gehele aanhang richten de pijlen op de uitwedstrijd in en tegen Sevilla.

 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in