Home Nieuws Richard Ledezma op weg naar New York City FC maar PSV wil...

Richard Ledezma op weg naar New York City FC maar PSV wil contract verlengen

523
0

Opdat Richard Ledezma maar niet transfervrij de deur uitloopt volgend jaar zomer, heeft PSV het contract van middenvelder opengebroken.

Richard Ledezma is dus onderweg naar de MLS club ew York City FC. De middenvelder zal een jaar op huurbasis gaan spelen in de metropool. Of PSV daadwerkelijk toekomst ziet in de middenvelder, valt nog te bezien. Wel is de kleine behendige middenvelder een speler om rekening mee te houden want de kwaliteiten zijn zeker daar. Fysiek lijkt Richard Ledezma zo nu en dan wel tekort te komen voor het Europese topniveau.

Roger Schmidt was al een fan van Richard Ledezma en Ruud van Nistelrooij zag speelminuten voor de middenvelder ook zeker zitten maar het is momenteel te marginaal om te kunnen doorbreken.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nu bereid is mee te werken met een huurtransfer van Richard Ledezma. Voorwaarde is wel dat de middenvelder zijn contract in Eindhoven zal verlengen. Ledezma staat op het punt om tot het einde van dit kalenderjaar bij New York City FC te gaan spelen. De enkelvoudig international van de Verenigde Staten moet daarvoor eerst zijn krabbel zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2025.

 

 

 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in