Home Nieuws Verwachte opstelling PSV in Sevilla: Hazard, Bakayoko en Ramalho starten | Gudelj...

Verwachte opstelling PSV in Sevilla: Hazard, Bakayoko en Ramalho starten | Gudelj op Luuk de Jong

1434
0

Ruud van Nistelrooij en PSV hebben een redelijke serie achter de rug en na maanden van wisselingen i zijn opstelling kiest de trainer voor vastigheden.

Dat mag op zich best goed nieuws genoemd worden want van vastigheden, zekerheden en vaste spelpatronen wordt een elftal vaak beter. Of het tot de gewenste winst in Sevilla gaat leiden blijft afwachten maar Ruud van Nistelrooij gaat vermoedelijk niets wijzigen aan zijn opstelling.

Aanwinsten Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard staan wederom in de basis, terwijl Luuk de Jong de voorkeur krijgt boven Fábio Silva, wat eigenlijk het benoemen niet waard is. Wel is de Portugese nieuwe spits een echte meerwaarde met zijn voetballende vermogen.

Xavi Simons staat op zijn favoriete positie achter de spits, wat betekent dat Johan Bakayoko zijn basisplaats behoudt, aldus het Eindhovens Dagblad. De meningen over Bakayoko blijven verdeeld want de jonge aanvaller wisselt goede, redelijke momenten af met hopeloos balverlies. Armando Obispo blijft hopelijk voorlopig even reserve na zijn doldwaze actie in de Kuip.

Verwachte opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Hazard

Tegenstander Sevilla heeft ook met personele problemen te kampen. En dus ontbreekt Karim Rekik door een blessure. Achterin treedt Sevilla aan met voormalig NAC en AZ speler Gudelj, die zoals verwacht duels met Luuk de Jong zal gaan uitvechten.

Verwachte opstelling Sevilla:
Bono; Navas, Badé, Gudelj, Nianzou, Acuña; Jordán, Fernando; Óliver Torres, En-Nesyri, Ocampos.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in