Home Nieuws De bloemen voor Marko Dmitrovic in Sevilla zijn ontvangen

De bloemen voor Marko Dmitrovic in Sevilla zijn ontvangen

2205
1

Het zit duizenden PSV fans flink dwars, de veldbestorming van vorige week donderdagavond.

De 20 jarige PSV fan uit Roermond heeft behoorlijk wat teweeg gebracht met zijn actie en ondertussen wacht PSV nog altijd op de straf uit Zwitserland. Het staat helaas pas eind maart op de agenda bij de UEFA. Ondertussen heeft de supportersvereniging van PSV actie ondernomen en namens alle PSV fans excuses aangeboden voor het voorval vorige week donderdagavond.

De Supportersvereniging PSV heeft Sevilla-doelman Marko Dmitrovic, die zich daags na het voorval zeer positief uitliet over PSV, een mooi boeket bloemen gestuurd. De bos bloemen zijn inmiddels ontvangen. De Servische keeper werd door een veldbestormer geslagen, maar greep adequaat in en had de situatie al snel zelf onder controle. Middels een bos bloemen en een kaartje biedt Supportersvereniging PSV zijn excuses namens de club aan.

‘Excuses namens alle PSV-supporters. We hopen dat je het goed maakt na het incident! We wensen je het beste en veel succes verder in de Europa League’, aldus de Supportersvereniging PSV.


1 REACTIE

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: psvinside.nl/de-bloemen-voor-marko-dmitrovic-in-sevilla-zijn-ontvangen-warme-geste-supportersvereniging/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in