Home Nieuws Ron Jans zet Joshua Brenet uit selectie Twente door gedrag rond wissel...

Ron Jans zet Joshua Brenet uit selectie Twente door gedrag rond wissel tegen PSV

1616
1

Joshue Brenet is even niet meer in beeld bij Ron Jans. De trainer van de Tukkers heeft het gehad met Brenet en zette de verdediger uit de selectie.

Verschillende media melden dat Brenet uit de selectie is gezet omwille van zijn reactie na zijn wissel tegen PSV. Het is niet precies bekend wat er vervolgens precies is gebeurd. Brenet trainde de afgelopen dagen al voor zichzelf en ontbreekt zaterdag in de wedstrijdselectie voor SC Heerenveen-thuis, zo laat Jans weten aan het Algemeen Dagblad.

De 28-jarige Brenet werd afgelopen zondag in het Philips Stadion in de 63e minuut naar de kant gehaald. Jans sprak na de 3-1-nederlaag kritisch over zijn verdedigers. Met name de rechterkant van FC Twente werd bekritiseerd.

Voor Brenet wordt dit de tweede wedstrijd die hij dit seizoen mist. De back ontbrak eerder in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, vanwege een blessure. Bij de overige 22 competitiewedstrijden deed hij altijd mee: negentien keer als basisspeler, drie keer als invaller. Brenet is geliefd bij Twente maar zal nu even pas op de plaats moeten maken.

Eerder dit seizoen werd Virgil Misidjan ook al voor een wedstrijd uit de selectie gezet door Jans. De vleugelaanvaller kon zich toen niet vinden in zijn reserverol, maar reageerde goed op zijn straf en is inmiddels basisspeler. Het is niet bekend hoe lang Brenet geen onderdeel van de selectie van FC Twente zal zijn. Net na de nederlaag in Eindhoven reageerde Jans al met de opmerking dat er mogelijk ingegrepen zou gaan worden in de selectie van Twente.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in