Home Nieuws De dag van Cody Gakpo op Anfield doet denken aan reactie Ten...

De dag van Cody Gakpo op Anfield doet denken aan reactie Ten Hag na de bekerfinale

1979
0

Liverpool kleineerde afgelopen zondag op Anfield de eeuwige rivaal Manchester United.

Dat gebeurde middels historische cijfers. Liverpool won met maar liefst 7-0 én Cody Gakpo scoorde 2 keer. Na afloop droop United dan ook kansloos af maar Ten Hag begon zijn perspraatje toch opvallend. Net als in zijn Ajax periode durfde Ten Hag het aan om te verkondigen dat zijn ploeg het eerste half uur het beste van het spel had en eigenlijk had moeten scoren.

Voor de duidelijkheid verkondigen we nog een keer de einduitslag: 7-0! 7-0, voor Liverpool wel te verstaan. De uitspraken van Ten Hag laten je automatisch terugdenken aan de gewonnen en voor Ten Hag verloren bekerfinale tussen PSV en Ajax. Ook toen velde Cody Gakpo Erik ten Hag en ook toen verkondigde Ten Hag dat zijn ploeg de betere ploeg was.

Liverpool TV maakte de dagen na de afstraffing met recordcijfers razendsnel een video van de wedstrijddag en de momenten rondom de wedstrijd, de binnenkomst van de spelers en filmde veelal vanaf andere cameraposities.

Inside Liverpool registreerde in onderstaande video de dag van Cody Gakpo op Anfield, waar hij net als een klein jaar geleden opnieuw Erik ten Hag hevig teleurstelde.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in