Home Nieuws PSV in gesprek met zaakwaarnemers ‘assistkoning’ Branco van den Boomen

PSV in gesprek met zaakwaarnemers ‘assistkoning’ Branco van den Boomen

2216
0

PSV is al druk doende met de selectie voor volgend seizoen. Dat resulteerde afgelopen week in een gesprek met het management van Branco van den Boomen.

De geboren Veldhovenaar maakt een stormachtige ontwikkeling door bij zijn club Toulouse, waar ook Ibrahim Sangaré speelde voor hij naar PSV werd getransfereerd. Van den Boomen is nu in beeld bij PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Het management van de middenvelder was afgelopen vrijdag op PSV Campus De Herdgang en daar is onder meer gesproken over Van den Boomen. Er bestaat meer interesse voor de bijna transfervrije van den Boomen, die wel open zegt te staan voor een toekomst bij PSV.

Zelf gaf hij afgelopen maandag bij Ziggo Sport nog aan het wel mooi te vinden als hij voor PSV zou kunnen spelen. Van den Boomen speelde vorig jaar in Ligue 2 in Frankrijk maar was daar wel de speler met de meeste assists op zijn naam, schrijft VI over de middenvelder, die wel wat van het spel van Joey Veerman in zijn technische bagage heeft.

Van den Boomel speelt met Toulouse de bekerfinale tegen Nantes een dag voor PSV het tegen Ajax in Rotterdam zal opnemen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in