Home Nieuws Van Bommel junior: Geen zaakwaarnemer, geen contract en transfervrij | Eredivisie jaagt...

Van Bommel junior: Geen zaakwaarnemer, geen contract en transfervrij | Eredivisie jaagt op handtekening

13535
0

Pas achttien jaar oud maar Ruben van Bommel staat in de belangstelling van meerdere clubs in de Eredivisie.

Het verhaal rond Ruben van Bommel is een interessant verhaal. Meer dan de helft van de Eredivisie-clubs heeft al geïnformeerd naar de situatie van de talentvolle linksbuiten. Onder meer AZ, Vitesse en FC Twente zijn concreet voor de aanvaller, die een bijzondere ontwikkeling weet door te maken.

Aan het begin van het seizoen was er amper speeltijd voor de jonge aanvaller maar dat is heden ten dage totaal anders geworden. Tot nog toe speelde Ruben 28 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde dertien keer. Afgelopen maandag was hij in Eindhoven nog matchwinner tegen de beloften van PSV op de Herdgang. Zijn doelpunt was van grote schoonheid, met name door de schijnbeweging op hoge snelheid.

Opvallend is dat Ruben van Bommel geen contract heeft bij MVV en krijgt zelfs geen reisvergoeding. Hij heeft ook geen zaakwaarnemer en wil dat op dit moment ook niet. Waarschijnlijk tekent hij alsnog een klein contract in Maastricht met een vaste transferclausule, waardoor MVV niet met lege handen achterblijft.

Voor zijn komst naar MVV in 2020 was Van Bommel zeven seizoenen actief in de opleiding van PSV.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in