Home Nieuws Heracles Almelo wil met Jason van Duiven de Eredivisie in

Heracles Almelo wil met Jason van Duiven de Eredivisie in

1498
0

De ontwikkeling van Jason van Duiven is ook in Almelo niet onopgemerkt gebleven.

De club uit het oosten des lands, inmiddels weer bijna Eredivisionist, is al volop bezig met de selectie voor het volgende seizoen. De naam van PSV spits Jason van Duiven is gevallen in Almelo. De talentvolle spits maakt een meer dan goede ontwikkeling door.

Heracles Almelo hoopt komend seizoen te kunnen beschikken over Jason van Duiven, meldt Ralph Blijlevens van de krant Tubantia. Uiteraard gaat het daarbij om een huurdeal omdat PSV veel potentie ziet in de jonge sterke spits. Van Duiven is zelf geboren in Almelo en speelde van 2015 tot 2018 in de gezamenlijke jeugdopleiding van Heracles en FC Twente.

Heracles is dus weer onderweg naar de Eredivisie wqnt de club uit Almelo kan aanstaande vrijdag de promotie definitief veiligstellen als het in eigen huis notabene van Jong PSV weet te winnen. Van Duiven heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2025. Eerder deze maand gaf hij in een interview met het Eindhovens Dagblad nog aan dat het zijn voorkeur heeft om ook komend seizoen bij PSV te spelen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in