Home Nieuws Engels medium: Ibrahim Sangaré tegen Ajax bekeken door scouts van Liverpool

Engels medium: Ibrahim Sangaré tegen Ajax bekeken door scouts van Liverpool

1954
0

Scouts van Liverpool hadden zondagmiddag de pijlen gericht op Ibrahim Sangaré.

De middenvelder, enkele weken reservespeler in het Philips Stadion onder Ruud van Nistelrooij, herpakte zich meer dan goed tegen de Amsterdammers, die kansloos waren tegen PSV. Sangaré werd net als eerder Joey Veerman overkwam, enkele weken naar de reservebank verwezen.

De Ivoriaan stond zondagmiddag voor het eerst weer in de basisopstelling geposteerd. In de topper tegen Ajax maakte de Ivoriaan meteen weer ouderwets indruk op het middenveld en dat onder het toeziend oog van de scout van Liverpool. Althans, dat meldt het Engelse en op Liverpool gerichte medium Anfield Watch.

Het Engelse Liverpool FC zit verlegen om goede middenvelders en werd al vaker in verband gebracht met grote Engelse clubs als Liverpool, Manchester United en Chelsea. Eerder werden ook West Ham United en Leicester City aan de Ivoriaan gelinkt. Sangaré zou in beeld zijn bij de Engelse grootmacht om het middenveld van de club te versterken. Liverpool ziet vooral dat het middenvelder op de schop genomen dient te worden. Sangaré geldt als fysiek sterke controleur, die achter Thiago een rol zou kunnen vervullen.

Sangaré heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2027. De Ivoriaan beschikt echter over een clausule, waardoor hij de komende transferperiode voor zo’n 37,5 miljoen euro getransfereerd kan worden. Aannemelijk is dat Sangaré deze zomer vertrekt bij PSV.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in