Home Nieuws Gefrustreerde Veerman spreekt chagrijn uit: ‘Dit is gewoon een kutgevoel, echt helemaal...

Gefrustreerde Veerman spreekt chagrijn uit: ‘Dit is gewoon een kutgevoel, echt helemaal kut’

6877
2

PSV is er zondag niet in geslaagd om zich te verzekeren van de tweede plaats in de Eredivisie. Middenvelder Joey Veerman liet na afloop van het duel met sc Heerenveen (3-3) zijn frustratie de vrije loop.

PSV liet in eigen huis na om de voorsprong na de openingsgoal van Ibrahim Sangaré verder uit te breiden. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij stortte vervolgens totaal in en kwam met 1-3 achter. Door opportunistisch spel werd er in de slotfase alsnog een punt uit het vuur gesleept. “We maken die kansen niet en dan krijgen we zelf makkelijke goals tegen”, zei Veerman met het nodige chagrijn voor de camera van ESPN. André Ramalho ging enorm in de fout bij de 1-1 van Milan van Ewijk, waarna de defensie er ook niet goed uitzag bij de andere Friese tegentreffers.

Veerman is van mening dat men in de kleedkamer ‘misschien wel te weinig’ de waarheid tegen elkaar zegt. “Ik weet alleen niet of je dit soort wedstrijden daarmee omdraait. We moeten er gewoon vol gas voor gaan, maar door dit gelijkspel heb ik echt een kutgevoel, echt helemaal kut. Als we reëel kijken naar de wedstrijd dan maken zij drie goals uit hun eerste drie kansen. Die eerste twee waren niet eens kansen, dat waren counters vanaf hun eigen zestien. Verder hebben ze alleen maar op eigen helft gestaan en konden ze de bal niet drie keer naar elkaar overspelen. Uiteindelijk kregen we wel twee goals tegen en stonden we 1-2 achter bij rust”, aldus Veerman.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in