Home Nieuws Peter Bosz lijkt na uitspraak over uitblinker maar uitgevallen Ramalho voor te...

Peter Bosz lijkt na uitspraak over uitblinker maar uitgevallen Ramalho voor te sorteren op komst nieuwe verdediger

18542
0

Peter Bosz bleek na afloop van FC Twente – PSV meteen duidelijk te zijn over hoe hij naar de gewonnen wedstrijd heeft gekeken.

Ook voor Bosz was de rode kaart het breekpunt van de wedstrijd. Wel zei de trainer dat hij een storm had verwacht van FC Twente maar dat de vooraf veelbesproken storm uitbleef. Bosz bleek na afloop geen trek te hebben in de als/dan verhalen en vragen.

‘Daar hoeven we ook niet over na te denken, want het was niet zo. We hebben een lastige uitwedstrijd met 3-0 gewonnen en daar zijn we heel bij mee’, reageerde de trainer bij ESPN over de rode kaart voor FC Twente.

De trainer zei in gesprek met de NOS te genieten van zijn ploeg maar tegelijkertijd vond Bosz ook dat PSV niet altijd even goed spel op de mat legde in Enschede. ‘Je probeert een wedstrijd altijd te voorspellen. We hebben gezien hoe ze het hier tegen andere topploegen deden en we hebben geprobeerd daar van te leren. Ik denk dat we het goed deden. We hadden het aardig voor elkaar”, aldus Peter Bosz.

Bosz sprak zich ook uit André Ramalho, die in de 79ste minuut werd gewisseld. Tussen de regels door viel te beluisteren dat PSV wellicht op zoek is naar een extra centrale verdediger. ‘Hij heeft dat wel vaker, dat hij tegen het einde van de wedstrijd eraf moet. Daar zijn we al goed naar aan het kijken, wat we daar mee kunnen. Dat hij het niet negentig minuten weet vol te houden’, zei Bosz, die met zijn uitspraken over Ramalho voor lijkt te sorteren op verdedigende versterking in de winterstop.

Zoals bekend is Miles Robinson een kandidaat om de PSV gelederen te komen versterken. De Amerikaanse centrale verdediger is eind december transfervrij en zou mogelijk in de winterstop al naar PSV kunnen komen. André Ramalho speelde in Enschede een zeer goede partij. De Braziliaanse stopper was samen met Joey Veerman uitblinker en speelde nagenoeg foutloos. Ramalho stond middels goed ingrijpen aan de basis van de 0-1 van Joey Veerman.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in