Home Nieuws Hirving Lozano is trots op PSV en geeft niets om fluitende Twente-fans,...

Hirving Lozano is trots op PSV en geeft niets om fluitende Twente-fans, Schouten denkt terug aan PSV – Sevilla

3210
0

Na afloop van FC Twente – PSV verschenen verschillende PSV’ers voor de camera.

Zowel de NOS, ESPN maar ook PSV TV gingen na afloop het gesprek aan met ondermeer Hirving Lozano maar ook Jerdy Schouten. Peter Bosz en Joey Veerman namen net na de wedstrijd plaats in de persruimte van de Grolsch Veste en lieten beide niet na een scherpe mening over de wedstrijd tegen de club uit Enschede te ventiren.

Hirving Lozano kreeg enkele vragen over de fans van FC Twente op zich afgevuurd. Lachend maakte de Mexicaan in de video onderaan dit artikel duidelijk dat het hem weinig tot niets deert. Lozano wilde vooral duidelijk maken dat hij erg trots is op de serie overwinningen die PSV wist te noteren afgelopen maanden. Fluitende fans van FC Twente? Het maakt de Mexicaan helemaal niets uit; het sterkt hem eerder dan dat het weerstand weet op te roepen, aldus Lozano in gesprek met PSV TV.

Jerdy Schouten maakte duidelijk dat PSV vanaf minuut één heerste in de Grolsch Veste. Schouten zei dat ook dat hij ook in de fase van elf tegen elf het gevoel had dat PSV ook deze wedstrijd zou gaan winnen.

De middenvelder werd ook gevraagd naar het uitduel in Sevilla. Ook voor de uitwedstrijd tegen de Spaanse nummer 15 van La Liga, geldt dat Schouten alle vertrouwen heeft in winst in de Zuid-Spaanse stad. De middenvelder concludeerde in onderstaande video dat de kansen in Sevilla vanzelf gaan komen gezien de eerste wedstrijden tegen de Spanjaarden. PSV was in het Philips Stadion de betere ploeg en produceerde maar liefst 26 doelpogingen tegen de Spaanse opponent.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in