Home Nieuws Wesley Sneijder: ‘PSV is niet te stoppen, PSV wint ook bij Feyenoord’

Wesley Sneijder: ‘PSV is niet te stoppen, PSV wint ook bij Feyenoord’

815
0

Wesley Sneijder geeft hoog op van PSV. Sneijder werd zondagavond gebeld door Wilfred Genee en de analist die maandagavond aanschuift bij Veronica Offside liet na FC Twente – PSV niets aan duidelijkheid te wensen over.

Sneijder werd gevraagd naar de wedstrijd FC Twente – PSV en herinnerde Genee eraan dat hij bij zijn eerder dit seizoen uitgesproken woorden blijft. Aan het begin van het lopende seizoen om precies te zijn, zei Sneijder dat PSV dit seizoen kampioen van Nederland zou gaan worden. Voor Sneijder is het inmiddels wel duidelijk: PSV de gedoodverfde kampioen van de Eredivisie.

Sneijder zag PSV zaterdagavond in Enschede spelen en de analist weet genoeg. Sneijder denkt dan ook dat PSV ook in de Kuip op bezoek bij Feyenoord zal gaan winnen. In een telefoongesprek met Genee vertelde Sneijder dat er geen maat staat op PSV.

‘Ik heb dat al vanaf het begin gezegd, PSV gaat bijna geen wedstrijden verliezen in de Eredivisie’, zei Sneijder over de titelstrijd in het telefonische onderhoud met Wilfred Genee. ‘Je ziet nu ook weer dat het vrij gemakkelijk gaat tegen FC Twente, al worden ze wel geholpen door die rode kaart. PSV is niet te stoppen, zeker niet in de Nederlandse competitie.’

Ook in de topper tussen de nummers één en twee van de Eredivisie, verwacht Sneijder weinig spanning. Aanstaande zondag speelt PSV om 12.15u in de Rotterdamse Kuip maar voor Sneijder is het wel duidelijk wie dat duel gaat winnen.

‘Feyenoord is zeker nog niet zo ver als PSV. Ik denk dat PSV ook van Feyenoord gaat winnen. De selectie van PSV is breder én heeft meer kwaliteit. In dit soort wedstrijden is dat doorslaggevend. Wij mogen PSV bij deze feliciteren”, aldus een uitgesproken Wesley Sneijder over de titelrace.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in