Home Nieuws Sneijder ziet PSV alle records verbreken maar stelt voor Bakayoko zondag voor...

Sneijder ziet PSV alle records verbreken maar stelt voor Bakayoko zondag voor straf niet te laten spelen tegen Feyenoord

1198
0

Wesley Sneijder was zondag in gesprek met Wilfred Genee duidelijk over de titelkansen van Feyenoord. Volgens Sneijder zal Feyenoord niet gaan winnen van PSV en is de titelstrijd na zondag wel ver beslist.

Sneijder herhaalde zijn uitspraken maandagavond bij Veronica Offside. De analist benadrukt dat PSV al na dertien speelrondes gefeliciteerd kan worden met het kampioenschap.

“PSV gaat niet zo snel wedstrijden verliezen”, zegt Sneijder. “Als ik Feyenoord zie spelen, denk ik niet: het loopt heel erg gesmeerd. PSV geeft gewoon vrij weinig weg.” Komende zondag nemen Feyenoord en PSV het in Rotterdam tegen elkaar op. “Dat zal een keer gelijk worden. Ook tegen FC Twente ging het vrij makkelijk voor PSV. Op de automatische piloot, PSV gaat misschien wel alle records verbreken dit seizoen”, wijst Sneijder naar de statistieken van de ploeg van Peter Bosz.

Tafelgenoot Wim Kieft is het echter oneens met Sneijder en trapt op de rem. Kieft voorziet nog altijd een lange en intense titelrace tussen PSV en Feyenoord. “Er is zo een aantal punten verspeeld. Feyenoord speelt aan het begin van het seizoen ook twee keer gelijk”, doelt Kieft op remises tegen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam. “Waarom zou Feyenoord niet kunnen winnen van PSV? Qua niveau zijn ze gelijk”, is Kieft van mening.

Wesley Sneijder haalde net als Valentijn Driessen het moment van Johan Bakayoko aan. De niet gegeven gele kaart voor Bakayoko, betekende dat de aanvaller een schorsing onthouden werd voor de uitwedstrijd in Rotterdam. Ook aan tafel bij Veronica Offside bleek het moment in de blessuretijd gespreksonderwerp te zijn. Sneijder hield er een scherpe mening op na. Net als Valentijn Driessen is ook Sneijder van mening dat er sprake is van competitievervalsing en dus stelde de analist een verregaande maatregel voor. PSV zou Johan Bakayoko zondag niet moeten laten spelen.

Althans, als het aan Sneijder ligt. “94ste minuut, 0-3 voor”, aldus Sneijder over de actie van Johan Bakayoko. “Hoe kan je zo’n overtreding maken? Die moet voor straf al niet spelen volgende week”, aldus Sneijder bij Veronica Offside.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in