Home Nieuws Slecht nieuws voor PSV: Bosz moet Noa Lang tóch missen tegen Sevilla

Slecht nieuws voor PSV: Bosz moet Noa Lang tóch missen tegen Sevilla

853
0

Peter Bosz kan woensdagavond geen beroep doen op Noa Lang in het Champions League-duel met Sevilla.

De vleugelaanvaller maakte tegen tegen FC Twente (0-3 winst) zijn rentree als invaller na een slepende hamstringblessure. Lang heeft nu te maken gehad met een terugslag, zo geeft Bosz aan tijdens de voorbereidende persconferentie op de wedstrijd tegen Sevilla.

“Noa Lang zal er niet bij zijn”, aldus Bosz. “Hij heeft een kleine terugslag gehad. Hij komt van een lange blessure terug. Ik ga met hem geen risico nemen.”

Lang liep op 8 oktober een hamstringblessure op tegen Sparta Rotterdam (0-4 winst). Aanvankelijk werd gedacht dat de kwetsuur mee zou vallen, maar de 24-jarige aanvaller was bijna twee maanden afwezig. Zaterdag speelde hij voor het eerst een kwartier mee tegen FC Twente.

Achter de naam van Lang staat nu ook een groot vraagteken voor de Eredivisie-topper tegen Feyenoord van aanstaande zondag. De Eindhovenaren treden dan om 12:15 uur aan in De Kuip tegen de regerend landskampioen.

PSV is dit seizoen nog foutloos in de Eredivisie met 39 punten uit de eerste dertien competitieduels. Het gat met naaste achtervolger Feyenoord bedraagt momenteel zeven punten, waardoor Bosz volgens vele analisten zondag met een overwinning in Rotterdam al een voorschot op de landstitel kan nemen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in