Home Nieuws Aad de Mos wijst naar bekerwedstrijd tegen Twente en zet in op...

Aad de Mos wijst naar bekerwedstrijd tegen Twente en zet in op definitieve keeperswissel bij PSV

834
1

Aad de Mos heeft afgelopen weekend een heuse keepersdiscussie doen losbarsten. De analist van het Eindhovens Dagblad vindt dat Walter Benítez moet worden vervangen door Joël Drommel.

Dat is nog al een behoorlijke uitspraak maar het is De Mos menens. De Mos gaat dus voor een heuse keeperswissel onder de lat bij PSV. Niet Walter Benítez, maar Joël Drommel zou het doel van PSV moeten gaan verdedigen, is Aad de Mos stellig.

De Mos vindt Drommel veel beter dan Benítez, de Argentijnse nummer keeper die vanaf het begin af aan onomstreden is bij PSV. Walter Benítez wordt door De Mos een ‘buikvaller’ genoemd. Het is dus meer dan duidelijk dat Aad de Mos geen vertrouwen heeft in Walter Benítez.

“Drommel is twee klassen beter dan Benítez, maar als je dat niet wil zien houdt het op”, is De Mos stellig bij ESPN. De Mos wijst meteen naar de bekerwedstrijd tussen PSV en FC Twente, waarbij De Mos er vanuit gaat dat Peter Bosz niet Walter Benítez maar Joël Drommel zal laten gaan keepen.

“We zullen kijken op 21 december, als PSV tegen FC Twente speelt. Dan zul je het verschil zien”, doelt De Mos op de bekerwedstrijd in Eindhoven, waarin De Mos verwacht dat Drommel de voorkeur zal gaan krijgen boven Benítez. Dat is overigens nog lang niet gezegd dat Drommel die wedstrijd de voorkeur zal gaan krijgen.

De uitspraken van De Mos leiden tot grote verbazing bij Hans Kraay jr. “Het is zo, Hans. De fouten van Benítez tegen Ajax en Sevilla worden verdoezeld door Bosz-ball”, zegt De Mos over de fouten die worden gemaakt. “Het wordt goedgemaakt door geluk dat je niet kan beschrijven”, is De Mos kritisch en cryptisch tegelijk. Waarom de Haagse criticaster echter niet wijst naar de fout van Walter Benítez in de Kuip is overigens een raadsel.

“Maar Drommel keept toch nooit, dus die kun je toch ook amper beoordelen?”, reageert Kraay op zijn beurt. De Mos gaat er tegenin. “Wat wil dat zeggen? Er zijn spelers die nooit spelen en die bij een andere trainer opeens international worden. Dat wil toch niks zeggen?”

Drommel heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2026 en werd afgelopen zomer nadrukkelijk gelinkt aan een definitief dan wel tijdelijk vertrek uit Eindhoven. PSV verduidelijkte eerder al dat de club niet van plan is spelers in de winterstop te laten vertrekken.


1 REACTIE

  1. Jöel Drommel moet maar EEN ding doen en dat is meer aanwezig zijn in woord en gebaar
    daarnaast is het alleen maar goed dat hij vanuit de goal de verdediging mee aanstuurt door te praten en te roepen veel brutaler zijn nergens bang voor zijn trainen op voorzetten en corners meer uitkomen en meevoetballen
    hij is veel te flegmatisch in zijn optreden.
    Kijk maar naar GOMEZ
    VEEEEEL meer meedoen en trainen maar vooral erg brutaal zijn dan wordt je een goede keeper en voor mij is het onverklaarbaar dat de keepers trainers dat er niet inbrengen dus hoogstwaarschijnlijk komt het door de TEKORTKOMINGEN van de KEEPERSTRAINER
    P>S dat geldt ook voor de andere trainers hoe is het mogelijk dat veel goede spelers nog niet weten wat ze moeten doen leer ze NADENKEN!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in