Home Nieuws PSV-fans ‘waarschuwen’ Brugge-fans voor John de Jong: ‘Een leugenaar, Koning miskoop’

PSV-fans ‘waarschuwen’ Brugge-fans voor John de Jong: ‘Een leugenaar, Koning miskoop’

4570
0

Belgische media melden dat John de Jong rond is met Club Brugge over een dienstverband bij de Belgische topclub.

Zowel de krant Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws melden dat Club Brugge de onderhandelingen met John de Jong zo goed als heeft afgerond. Het nieuws uit Belgie, ook verslagen door het Eindhovens Dagblad, levert onder PSV fans wel de nodige reacties op.

Het blijken veelal negatieve reacties te zijn overigens. Veel PSV-fans zijn de jaren waarin John de Jong aan het roer stond als technische baas nog niet vergeten. De Jong werkte vier jaar als technische baas bij PSV, alvorens de terecht kritische Raad van Commissarissen van de club er genoeg van had. John de Jong werd medegedeeld dat men twijfelde aan zijn werk en aan zijn capaciteiten en dus volgde tot opluchting van veel PSV-fans een min of meer gedwongen vertrek.

Met name de uitspraken van John de Jong over de transfer van Xavi Simons van Paris Saint-Germain naar PSV, zette met terugwerkende kracht veel kwaad bloed bij vele PSV-fans. De Jong loog glashard over de inhoud van het contract met Paris Saint-Germain en Xavi Simons.

Vele PSV-fans wensen Club Brugge ‘succes’ want het enthousiasme over John de Jong over zijn PSV-jaren is ver te zoeken onder de PSV aanhang getuige de onderstaande reacties, te beginnen met een uitspraak van John de Jong dat er geen optie voor Paris Saint-Germain is om Xavi Simons terug te kopen. In de korte video onder de foto de uitspraak van John de Jong in gesprek met de NOS.

Het is duidelijk dat een fors deel van de PSV-fans niet te spreken is over het functioneren van John de Jong bij PSV als we naar zijn laatste vier seizoenen kijken. Niettemin wensen we John de Jong veel succes bij zijn nieuwe club.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in