Home Nieuws Perez kritisch op PSV’er: ‘Je ziet zijn teamgenoten denken van: Jezus…’

Perez kritisch op PSV’er: ‘Je ziet zijn teamgenoten denken van: Jezus…’

4109
0

Kenneth Perez is kritisch op Johan Bakayoko. Perez richt na afloop van AZ – PSV de pijlen op de Belgische aanvaller.

In de ogen van de Deense analyticus van ESPN gaat de aanvaller van PSV de laatste wedstrijden veel te veel voor eigen succes. In Dit was het Weekend ondersteunt Perez zijn analyse met beelden.

Ook tegen AZ (0-4 winst) probeerde Bakayoko, die niet tot scoren kwam, uit alle hoeken en standen te schieten. “Hij heeft veertien geweldige wedstrijden gespeeld, maar de laatste twee vind ik hem echt minder”, begint Perez. “Tegen sc Heerenveen (2-0 winst) ging hij alleen maar zelf en vandaag (0-4 winst op AZ) idem dito.”

“Hij wilde alles zelf doen, tot wanhoop van zijn medespelers”, geeft Perez aan. Op beelden is te zien dat ploeggenoten in het duel met AZ meerdere keren uit irritatie hun handen in de lucht gooiden wanneer Bakayoko voor eigen succes ging.

“Het grappige is: geen van zijn ploeggenoten corrigeert hem. Wees een teamspeler”, geeft Perez als tip aan de Belgisch international mee. “Het is juist de kracht van PSV dat ze als team spelen. Ze gunnen elkaar heel veel, maar ik vind dat hij laatste twee duels heet solistisch bezig is.”

Perez denkt dat Bakayoko door telkens voor eigen succes te gaan, ook gemakkelijker wordt om af te stoppen. “Hij gaat telkens naar binnen om te schieten, ik denk dat verdedigers hem nu wel doorhebben.”

“Zijn teamgenoten denken ook allemaal van: jezus. Maar ze zeggen er allemaal niks van, ze draaien allemaal om. Als trainer zou ik morgen toch echt even met hem gaan zitten”, besluit de analist.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in