Home Nieuws John de Jong zet Club Brugge na akkoord in de wachtkamer

John de Jong zet Club Brugge na akkoord in de wachtkamer

1961
0

Belgische media wisten het een kleine twee weken geleden zeker. John de Jong zou de nieuwe technische baas van Club Brugge gaan worden.

De Belgische topclub richtte haar pijlen vol overtuiging op John de Jong, in de wetenschap dat een akkoord tot de mogelijkheden zou behoren. De Jong en Club Brugge kwamen na meerdere gesprekken dan ook tot een akkoord echter is er een kink in de kabel gekomen. De beoogde nieuwe sportieve directeur van de Bruggelingen heeft zijn beoogde nieuwe werkgever in de wachtkamer gezet.

Dat meldt het Belgische medium Het Laatste Nieuws. Nog altijd is John de Jong de topfavoriet om de nieuwe technisch directeur van Club Brugge te worden, maar de Belgische club wacht nog op zijn jawoord. Er bestaat bij De Jong dus de nodige twijfel.

De definitieve beslissing van John de Jong laat dus op zich wachten en Club Brugge lijkt dat tot op heden te accepteren. De inmiddels 46-jarige De Jong heeft ook andere aanbiedingen en wacht geduldig af wat komen gaat, meldt het Het Laatste Nieuws.

Volgens het Belgische medium ziet De Jong het zitten om bij Club Brugge aan de slag te gaan, maar is de interesse in zijn handtekening en diensten na het uitlekken over de interesse van Club Brugge heviger geworden. En dus vroeg John de Jong bedenktijd. Of dat fatsoenlijk en netjes is naar Club Brugge toe, mag een ieder zelf beoordelen. De uiteindelijke beslissing van John de Jong wordt wel nog voor de feestdagen verwacht, weet men in Belgie te melden.

Voorlopig blijft Vincent Mannaert nog de eindverantwoordelijke bij Club Brugge dus de topclub uit West-Vlaanderen zit niet zonder technisch eindverantwoordelijke.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in