Home Nieuws ‘Xavi Simons keert niet terug naar PSG’ | Simons inmiddels meer dan...

‘Xavi Simons keert niet terug naar PSG’ | Simons inmiddels meer dan 30 miljoen euro waard

4588
0

Hoe gaat de toekomst van Xavi Simons eruit zien, nu een medium meldt dat de voorzitter van Paris Saint-Germain los gelaten zou hebben Simons slechts al investering te zien?

Als we dat gerucht moeten geloven heeft het er alle schijn van dat de middenvelder van Red Bull Leipzig niet zal terugkeren naar Paris Saint-Germain. Het heeft er dus zelfs alle schijn van dat de miljoenenclub uit Parijs Simons als een speler ziet waar geld aan verdiend kan gaan worden.

Franse media melden namelijk dat Paris Saint-Germain niet inzet op een terugkeer van Simons naar Parijs aan het einde van dit seizoen. Contractueel gezien werd PSV door Paris Saint-Germain flink buitenspel gezet afgelopen zomer maar volgens Franse media is de insteek van de Parijse club om geld te verdienen aan Simons. Althans, zo kijkt Footballtransfers naar de gecompliceerde situatie rond Xavi Simons.

Door Xavi Simons aan het einde van dit seizoen alsnog te verkopen aan Red Bull Leipzig zou de club miljoenen euro’s kunnen verdienen, waar het zelf slechts 4 miljoen euro aan PSV behoefde over te maken. Volgens het Britse medium Footballtransfers melden Franse media dat Simons niet als speler wordt gezien om de Parijse selectie te gaan versterken.

‘Inmiddels is de Estimated Transfer Value van de international gestegen naar een waarde van 32,2 miljoen euro. PSG hoopt van deze stijging te kunnen profiteren komende zomer, nu Simons zichzelf eigenlijk in de schijnwerpers zet. Volgens Franse media is er enkel nog een toekomst in Parijs voor Simons, zodra Kylian Mbappé besluit om zijn contract niet te verlengen. De gesprekken over een verlenging zijn echter gaande, waardoor de kans klein is dat Simons nog een toekomst bij PSG heeft. Volgens Franse media ziet Nasser Al-Khelaïfi, de president van PSG, Simons vooral als een investering’, meldt Footballtransfers.

Simons is met zes doelpunten en negen assists belangrijk voor Red Bull Leipzig. Zoals de middenvelder vorig seizoen bij PSV ook al vrij neutraal over zijn toekomst kon spreken, zijn dezelfde geluiden vanuit Duitsland te horen.

“Ik voel me thuis. Ik geniet van het moment hier en geniet van het spelen voor Leipzig. Ik wil slagen en mijn stempel drukken op de club. In voetbal kun je nooit iets voorspellen. Niemand weet wat er over een paar maanden zal gebeuren. Mijn toekomst ? Ik ben gelukkig in Leipzig, ik denk aan niets anders. Ik heb een heel spannend seizoen te spelen en ik ga het ook met mijn team zien”, aldus Xavi Simons over zijn huidige club Red Bull Leipzig.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in