Home Nieuws Sky Sports: Tottenham Hotspur denkt aan winterse miljoenentransfer Johan Bakayoko

Sky Sports: Tottenham Hotspur denkt aan winterse miljoenentransfer Johan Bakayoko

4038
0

Net als een half jaar geleden én een jaar geleden worden grote Britse clubs in verband gebracht met spelers van PSV.

Het betreffen de gebruikelijke geruchten in en rond transferwindows. Nadat eerder Brentford en Liverpool in verband werden gebracht met concrete interesse in Johan Bakayoko, is het nu het Londense Tottenham Hotspur dat de pijlen heeft gericht op Johan Bakayoko.

Dat meldt transfermarktexpert Rudy Galetti. Galetti is ook verbonden aan de Engelse tak van Sky Sports. Inmiddels zijn er meerdere Engelse topclubs die naar Bakayoko informeren, meldt de transferexpert. Naast Tottenham hebben ook Liverpool en het Manchester United van Erik ten Hag de jonge Belgische topspeler in het vizier.

Tottenham Hotspur is het komende window op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller gezien de magere productiviteit van de huidige flankspelers, meldt Galetti. Blessures en tegenvallende resultaten van de aanvallers van Spurs zorgen voor de interesse vanuit Londen.

Bakayoko liet eerder een aanbod van Brentford voor wat het is en besloot langer bij PSV te blijven én ook nog eens zijn contract opnieuw te verlengen. De inmiddels negenvoudig international van België is, ondanks concurrentie van Noa Lang en Hirving Lozano, een van de sterspelers in de selectie van Peter Bosz.

In 27 wedstrijden scoorde 4 keer en wist bovendien maar liefst 13 assists te leveren. Het lijkt onwaarschijnlijk dat PSV de gewilde Bakayoko al in januari laat gaan. Earnest Stewart en Peter Bosz willen de selectie in tact houden. Ook bij enorme overzeese biedingen vanuit Engeland zal de club haar poot stijf houden.

Clubwatcher Marco Timmer zei onlangs nog te verwachten dat Bakayoko in de zomer een flink bedrag gaat opleveren. “PSV heeft Lozano en Lang gehaald en heeft Yorbe Vertessen in huis. Toch heeft Bakayoko eigenlijk alles gespeeld. Dat is toch knap en tekent zijn karakter, dat hij heel veel geld laat liggen, de concurrentiestrijd aan durft te gaan en dan slaagt met vlag en wimpel’, aldus Marco Timmer.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in