Home Nieuws Financiele steun voor familie Slegers vanuit PSV-selectie: ‘Een heel bijzonder moment voor...

Financiele steun voor familie Slegers vanuit PSV-selectie: ‘Een heel bijzonder moment voor ons allemaal’

2961
0

De selectie van PSV ondersteunt het gezin van Thijs Slegers financieel. Dat bijzondere bericht meldt het Eindhovens Dagblad.

Het hartverwarmende verhaal wordt gedeeld door de weduwe van de eerder in 2023 overleden perschef. In gesprek met het Eindhovens Dagblad legt de weduwe uit met welk bijzonder warmhartig gebaar de PSV-selectie zich meldde bij de club en bij de familie Slegers.

Op een avond toen het gezin Slegers samen met Toon Gerbrands en een accountant bespraken hoe zij zich zonder het salaris van Thijs Slegers op de toekomst konden gaan richten, belde Luuk de Jong aan. “Alles komt goed. Wij als spelersgroep gaan jullie helpen”, begon Luuk de Jong als aanvoerder. “Iedereen doet mee. Het komt echt goed. We lossen dit samen met elkaar op”, zei De Jong.

Toon Gerbrands was ook bij dat gesprek aanwezig en zegt daarover dat er op dat moment bij iedereen iets brak. “Dat was wel zo’n bijzonder moment, omdat we samen iets voor elkaar hadden gekregen om het gezin van Thijs een geruster gevoel te geven”, zo geeft de voormalig directeur van PSV aan.

“We hadden nu de middelen bij elkaar waarmee Sylvia en de kinderen onbezorgd in het huis konden blijven wonen. Ik was zelf emotioneel, de accountant en Luuk de Jong ook. Sylvia en Thijs huilden. Thijs was diep onder de indruk van het gebaar”, aldus Toon Gerbrands, die in het Eindhovens Dagblad ook aangeeft dat de directie van PSV en een aantal oud-spelers de weduwe van Thijs Slegers ook financieel wilde ondersteunen.

De weduwe van Thijs Slegers, Sylvia Slegers, zegt dat het heel bijzonder was wat er die avond besproken en aangeboden werd. “De spelersgroep van PSV heeft op deze manier een bijdrage geleverd om ons te helpen en daarmee was de puzzel opgelost. Waar vind je zoiets? Het was een heel bijzonder moment voor ons allemaal”, aldus mevrouw Slegers over het bijzondere gebaar van de club en de spelersgroep.

Thijs Slegers overleed op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie en zou 30 december 2023 47 jaar oud geworden zijn.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in