Home Nieuws Met deze 28 spelers begint vandaag het Spaanse trainingskamp, 4 afwezigen en...

Met deze 28 spelers begint vandaag het Spaanse trainingskamp, 4 afwezigen en 5 talenten

3841
0

PSV zal vandaag, 2 januari arriveren in Estepona, in het zuiden van Spanje. De selectie vertrok dinsdagmorgen voor het zesdaagse trainingskamp.

Peter Bosz en zijn complete staf nemen 28 spelers mee naar de Spaanse kuststad aan de Middellandse zee. PSV speelt oefenwedstrijden tegen Heracles Almelo en Hamburger Sport Verein. De wedstrijd tegen de Duitsers is openbaar, de wedstrijd tegen Heracles niet.

In Estepona bereidt PSV zich voor op de tweede seizoenshelft. Er volgt een razenddruk schema komende weken. Onder de 28 spelers die afreizen naar Spanje ook Noa Lang en Hirving Lozano, die beide terugkeren van een blessure en weer als topfit bestempeld kunnen worden.

Armel Bella-Kotchap is nog herstellende van een schouderblessure en is niet meegereisd naar Spanje. Dat geldt ook voor Richard Ledezma, Ismael Saibari en Jason van Duiven, meldt PSV. Ledezma keert terug van een huurperiode bij New York City, maar wacht nog op een werkvergunning. Saibari neemt met Marokko deel aan de Afrika Cup en Van Duiven is ziek.

Peter Bosz neemt vijf jeugdspelers mee. Keeper Niek Schiks, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelder Tygo Land en aanvallers Tai Abed en Emir Bars. Op 7 januari speelt PSV twee oefenwedstrijden. Om 13.00 uur tegen Heracles en om 16.30 uur tegen HSV.

De volledige selectie onder de foto:

Keepers: Walter Benítez, Joël Drommel, Niek Schiks en Boy Waterman.
Verdedigers: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo, Armando Obispo, Mauro JR, Fredrik Oppegård en Emmanuel van de Blaak.
Middenvelders: Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Malik Tilman, Tygo Land en Jerdy Schouten.
Aanvallers: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi, Emir Bars, Tay Abed en Noa Lang.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in