Home Nieuws Contractverlengingen Boscagli, Teze, Benitez én Ramalho onderwerp van gesprek

Contractverlengingen Boscagli, Teze, Benitez én Ramalho onderwerp van gesprek

3930
0

Kalenderjaar 2024 betekent voor PSV ook dat er enkele contracten nog maar anderhalf jaar doorlopend zijn. Het gaat niet om de minste spelers.

De club krijgt er door enkele nog maar anderhalf jaar doorlopende contracten de nodige contractdossiers bij. PSV kijkt momenteel naar een aantal mogelijke contractverlengingen, weet het Eindhovens Dagblad te melden vanuit het trainingskamp in Estepona.

Het gaat over de contracten van spelers als Olivier Boscagli, Jordan Teze, maar ook die van Walter Benítez en André Ramalho. Allen naderen het einde en dus zal PSV gesprekken moeten aangaan dan wel verbeteringen als aanbieding op tafel moeten leggen. Het zijn interessante dossiers want voor Jordan Teze geldt dat zijn perspectief voor de komst van Peter Bosz anders was dan na de komst van de succesvolle trainer.

Olivier Boscagli wil perse landskampioen worden alvorens hij überhaupt nog maar aan een vertrekt denkt. Wat is zijn streven en plan na een eventueel behaalde landstitel? Op de verbintenissen van Olivier Boscagli en Jordan Teze staat inmiddels wel ‘enige druk’, aangezien die over anderhalf jaar aflopen. Echter geldt dat ook voor die van Walter Benítez en André Ramalho.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of PSV met de Braziliaan gaat verlengen. Boscagli, Teze en Benítez zouden op dit moment in de zomer van 2025 transfervrij zijn maar daar lijkt spoedig verandering in te gaan komen. PSV heeft ook wel wat te besteden voor de komende seizoen dus contractverbeteringen zijn zeker een optie voor genoemde spelers.

‘Kunnen deze contracten niet worden verlengd, dan zullen zij normaal gesproken deze zomer worden verkocht. Technisch directeur Earnest Stewart heeft niet gezegd of hij al met deze spelers in gesprek is, maar duidelijk is wel dat PSV grip wil houden op hun transferrechten’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de betreffende spelers. Het contract van Benítez loopt ook over anderhalf jaar af en PSV lijkt normaal gesproken wel verder te willen met de doelman uit Argentinië.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in