Home Nieuws The Daily Mail: Aanvaller Manchester United in beeld bij PSV

The Daily Mail: Aanvaller Manchester United in beeld bij PSV

2232
0

De selectie doorstond een prima week in het Spaanse Estepona en lijkt klaar voor de tweede seizoenshelft te zijn. In Marbella maakten het gros van de spelers de nodige meters en ontstonden geen nieuwe blessures.

De spelers die min of meer als geblesseerd worden beschouwd maakten bovendien meters richting volledige fitheid. Dat geldt met name voor Noa Lang en Hirving Lozano. Of de thuiswedstrijd tegen Excelsior haalbaar is voor beide aanvallers valt nog te bezien maar feit is wel dat beide aanvallers normaal gesproken snel inzetbaar zijn.

De maand januari lijkt voor PSV een rustige maand te gaan worden zonder wijzigingen in de selectie. Precies dat wat Earnie Stewart en Peter Bosz voorstaan. Vanuit Engeland wordt er ondanks de rust rondom de selectie toch melding gemaakt van concrete interesse in een talent van Manchester United.

Het gaat om de vleugelaanvaller Facundo Pellistri. Pellistri is afkomstig uit Uruguay en is volgens The Daily Mail in beeld bij PSV. De Uruguayaanse vleugelaanvaller werd de afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar FC Twente, maar tot een definitieve deal kwam het niet. Bij Manchester United komt Pellistri niet veel aan spelen toe, waardoor een verhuurperiode weer tot de mogelijkheden zou behoren, weet het Britse doorgaans betrouwbare medium te melden.

PSV zou zoals te doen gebruikelijk volgens de Britse krant, echter ook de nodige concurrentie hebben voor Pellistri. Meerdere Europese clubs worden in verband gebracht met de aanvaller van Manchester United. Het Spaanse Villareal en het Braziliaanse Flamengo zouden de Uruguayaanse aanvaller ook in beeld hebben als transfertarget. Of het gerucht op veel waarheid berust valt nog te betwijfelen want zoals bekend zijn de vleugelposities goed bezet in de selectie van Peter Bosz.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in