Home Nieuws PSV meldt zich bij Manchester United voor aanvaller Pellistri

PSV meldt zich bij Manchester United voor aanvaller Pellistri

2355
0

Na vijftien jaar speler van PSV geweest te zijn heeft het er alle schijn van dat Yorbe Vertessen de club in de winterstop zal gaan verlaten.

Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal Interational zijn er op dit moment drie clubs actueel voor Vertessen. Zowel Union Berlin als Toulouse en Valencia zetten in op de komst van de Belgische aanvaller. Na 97 officiële duels voor PSV gespeeld te hebben en zeventien gescoorde doelpunten, lijkt Vertessen dus op weg naar een andere club te zijn.

Dat betekent dat PSV aan een vervanger denkt en dat zou de Uruguyaan Facundo Pellistri moeten worden. Dat meldde The Daily Mail maandagmorgen al maar ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano maakt melding van de belangstelling van PSV. De Italiaanse transferspecialist weet zelfs al te melden dat PSV zich ondertussen heeft gemeld bij werkgever Manchester United en tracht een huurdeal met United overeen te komen.

Facundo Pellistri zou namelijk gehuurd moeten worden van de Britse topclub. De Uruguayaanse vleugelaanvaller werd de afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar FC Twente, maar tot een definitieve deal kwam het niet. Bij Manchester United komt Pellistri niet veel aan spelen toe, waardoor een verhuurperiode weer tot de mogelijkheden zou behoren. Het Spaanse Villareal en het Braziliaanse Flamengo worden ook genoemd voor de aanvaller van Manchester United, evenals de Amerikaanse club LA Galaxy.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in