Home Nieuws Sky Sports: PSV in gesprek met Manchester United

Sky Sports: PSV in gesprek met Manchester United

3858
0

Het mogelijke vertrek van Yorbe Vertessen bij PSV zorgt voor voorzichtige interesse van Earnie Stewart in de Uruguyaan Facundo Pellistri van Manchester United. Volgens Britse media zijn er inmiddels gesprekken gaande.

Voordat bekend werd dat Yorbe Vertessen nog deze winter graag een stap wilde maken, meldde het Engelse The Daily Mail maandagmorgen al dat PSV genoemd wordt voor de Uruguyaan Facundo Pellistri van Manchester United. Ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano maakt melding van de belangstelling van PSV.

De Italiaanse transferspecialist wist zelfs al te melden dat PSV zich ondertussen heeft gemeld bij werkgever Manchester United en tracht een huurdeal met United overeen te komen. Dat nieuws wordt door het Britse medium Sky Sports bevestigd. Sky Sports denkt te weten dat beide clubs met elkaar in gesprek zijn over een huurdeal voor 6 maanden.

Vorig jaar rond dit tijdstip zette PSV, toen nog zonder Earnie Stewart, in op twee huurdeals om het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke op te vangen. Zowel Fábio Silva als Thorgan Hazard kwamen met alle succesvolle gevolgen van dien de PSV-gelederen versterken.

Facundo Pellistri zou een jaar later gehuurd moeten worden van de Britse topclub. De Uruguayaanse vleugelaanvaller werd de afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar FC Twente, maar tot een definitieve deal kwam het niet. Bij Manchester United komt Pellistri niet veel aan spelen toe, waardoor een verhuurperiode weer tot de mogelijkheden zou behoren. Het Spaanse Villareal en het Braziliaanse Flamengo worden ook genoemd voor de aanvaller van Manchester United, evenals de Amerikaanse club LA Galaxy.

De 21-jarige rechtsbuiten is al langer bekend bij de scouts van PSV, maar nu zouden er gesprekken worden gevoerd over een huurtransfer. De Argentijn, reservespeler onder de zwak presterende manager Erik ten Hag, ligt nog anderhalf jaar vast op Old Trafford, meldt Sky Sports.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in