Home Nieuws Elfrink onthult transfersom die geïnteresseerde clubs voor Vertessen op tafel willen leggen

Elfrink onthult transfersom die geïnteresseerde clubs voor Vertessen op tafel willen leggen

8074
0

Zowel Union Berlin als Toulouse wil rond de vijf miljoen euro betalen voor Yorbe Vertessen, zo meldt een doorgaans goede bron aan clubwatcher Rik Elfrink.

De journalist van het Eindhovens Dagblad laat weten dat het om ‘een totaalpakket’ van vijf miljoen euro gaat. PSV heeft vooralsnog geen akkoord gegeven voor een vertrek van de Belgische vleugelaanvaller, maar de kans is aanwezig dat de club uiteindelijk overstag gaat.

Vertessen zelf staat niet onwelwillend tegenover een vertrek bij PSV. De aanvaller, die in Eindhoven nog over een contract tot medio 2025 beschikt, speelt onder trainer Peter Bosz doorgaans tweede viool.

Als invaller heeft Vertessen zijn waarde echter al meermaals bewezen. Vooral zijn twee assists tijdens de historische comeback tegen Sevilla (2-3) springen natuurlijk in het oog.

Hirving Lozano en Noa Lang zijn dicht bij hun rentree, waardoor perspectief op veel speeltijd er bij PSV nauwelijks is.

PSV zelf lijkt al bezig met een vervanger voor Vertessen. Volgens Fabrizio Romano moeten daarvoor zaken gedaan worden met Manchester United. Facundo Pellistri zou gehuurd moeten worden van de Britse topclub.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in