Home Nieuws VIDEO | Nieuwe miljoenendeal levert PSV naar verwachting rond de 55 tot...

VIDEO | Nieuwe miljoenendeal levert PSV naar verwachting rond de 55 tot 60 miljoen euro op

2453
0

Een nieuwe miljoenendeal voor PSV. PSV heeft de samenwerking met PUMA met vijf jaar verlengd. De samenwerking verloopt naar ieders tevredenheid en leverde tot op heden al prachtige PSV-tricots op.

Met het gerenommeerde Duitse sportkledingmerk was bij het ingaan van seizoen 2020-2021 een vijfjarige overeenkomst afgesloten, maar dat contract wordt nu al opengebroken en verlengd tot medio 2030. Dat maakte commercieel directeur Frans Janssen woensdag bekend tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de club.

Ook met GoodHabitz wist PSV te verlengen. Ook die deal mag als een miljoenendeal worden gezien. GoodHabitz zal door een verlenging van twee jaar in ieder geval tot medio 2027 als rugsponsor op het PUMA PSV-shirt te zien blijven.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Puma ‘heel tevreden’ is over de samenwerking met PSV en daarom al eerder wilde verlengen dan aanvankelijk de bedoeling was.

‘De club praat zelf nooit in het openbaar over bedragen, maar verwacht wordt dat de nieuwe deal met Puma inclusief sponsoring in vijf jaar in totaal zo’n 55 tot 60 miljoen euro gaat binnenbrengen. Tussen 2020 en 2025 komt het bedrag uit op zo’n veertig miljoen euro, zodat sprake is van forse groei’, schrijft de Eindhovense krant over de miljoenendeal tussen PSV en de Duitse gigant.

Dat het al jaren achtereen goed gaat met de commerciele afdeling van de club is allang geen geheim meer. Onder de bezielende leiding van commercieel directeur Frans Janssen is de verwachting dat de club een commerciële omzet van bijna veertig miljoen zal gaan behalen. Zeker in een periode waarin geen landstitel aan de prijzenkast kon worden toegevoegd, mag dat met recht een bijzonder gegeven worden genoemd. PSV presenteerde de nieuwe deal met PUMA als bijzondere mijlpaal in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in